суббота, 17 ноября 2012 г.

В Івано-Франківську чиновника- затримали за хабар


В Івано-Франківську чиновника-"свободівця" затримали за хабар

У місті поширюються чутки, що гроші і наркотики чиновнику підкинули самі силовики



вівторок увечері в Івано-Франківську співробітники прокуратури і Служби безпеки України затримали начальника Департаменту архітектури та містобудування міста Олега Гуркота після отримання ним від посередників хабара в сумі $ 30 тис
Про це повідомило інформагентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на поінформоване джерело.
"Чиновник вимагав хабар у місцевого підприємця за видачу довідки про містобудівні умови і обмеження будівництва житлового будинку", – сказав співрозмовник.
За інформацією джерела, отримавши гроші, чиновник сів у автівку, де перебували ще двоє людей, один з яких глава місцевої фракції партії Свобода.
Співрозмовник наголосив, що в ході процесуальних дій щодо документування факту хабара до автомобіля підійшла група невідомих і "спробувала відбити затриманого, через що довелося викликати наряд міліції".
"Чиновник затриманий в рамках кримінальної справи, яку порушено прокуратурою за статтею 368 ч. 4 Кримінального кодексу України. Ті люди, які перебували з ним в машині, відпущені", – зауважив співрозмовник.
Того ж вечора прес-служба ВО "Свобода" повідомила, що у центрі містаспівробітники СБУ затримали голову фракції ВО Свобода у міській раді Романа Онуфріїва, депутата міської ради від ВО Свобода, керівника департаменту архітектури та містобудування Олега Гаркота і підприємця Володимира Балагуру.
"На місці події зібралося чимало людей, серед них багато місцевих депутатів. Силовики нікому нічого не пояснюють, не реагують і на депутатські посвідчення. В натовпі кажуть, що затриманим підкинули наркотики і валюту", –- повідомляють в прес-службі.
Представники "Свободи" намагались не допустити затримання, перекривши вулиці своїми наметами. Але силовики застосували проти них сльозогінний газ, повідомляє "Кореспондент" з посиланням на прес-службу партії.
остання актуалізація: 10 жовтня 2012, 08:57
джерело: ТВі

Комментариев нет:

Отправить комментарий