суббота, 17 ноября 2012 г.

Біличанський ліс врятує затвердження Верховною Радою межі Києва



Для того, щоб запобігти відчуженню земель Києва сусідніми селищними радами, Верховна Рада має затвердити межу столиці. Тому я звернувся до керівництва міста з проханням якомога швидше підготувати та передати до парламенту усю необхідну документацію для встановлення меж Києва.
Я спрямував депутатське звернення на ім’я голови Київської міської державної адміністрації стосовно розробки проекту землеустрою щодо встановлення меж м. Києва.
Закликаю керівництво міста терміново розробити цей проект землеустрою. Адже через відсутність чітко затверджених Верховною Радою меж Київ поступово втрачає свої землі. Коцюбинське і Гостомель відбирають Біличанський ліс, Козин зазіхає на острів Ольгин. Якщо зараз не затвердити межу Києва, то через пару років уже взагалі не буде чого затверджувати.
Також звертаюсь до голови КМДА з проханням провести окреме засідання колегії КМДА, присвячене захисту Біличанського лісу, за участі прокурора м. Києва, начальника столичної міліції та керівництва Окружного адміністративного суду м. Києва.
Денис Москаль ,
Голова постійної комісії Київради з питань екологічної політики

Джерело: Кореспондент 

Комментариев нет:

Отправить комментарий